Nieuwe afbeelding toont mogelijk de Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 staat voor de deur. Zowel in gelekte afbeeldingen, als in de vorm van een gepland evenement van Samsung op donderdag 9 augustus aanstaande.

De Samsung Galaxy Note 9 is niet lang meer weg. Dat maakt het tijd voor de nodige afbeeldingen om uit te lekken. Een lancering van Samsung zonder voorafgaande berichten komt namelijk bijna nooit voor. Over een ding zijn de geruchten het eens, de smartphone zal slechts een kleine upgrade zijn over de huidige Galaxy Note 8.

Kleinere bezels

De afbeelding (via Android Headlines) toont een smartphone welke ‘verrassend’ veel lijkt op de huidige generatie van Samsung Galaxy Note. De schermranden zijn mogelijk wat kleiner geworden, en daarnaast lijken er meer sensoren verwerkt te zijn in de bovenste schermrand. Of dit ook daadwerkelijk zo zal zijn is moeilijk te zeggen van een afbeelding.

Als een verrassing komt het niet dat de Samsung Galaxy Note 9 geen grote stappen zet vanaf de Note 8. Dezelfde kleine stappen hebben we eerder dit jaar gezien bij de Samsung Galaxy S9. Opgedoken afbeeldingen van Ghostek lijken de bovenstaande afbeelding te bevestigen. Verder laten de afbeeldingen van Ghostek een verplaatste vingerafdrukscanner zien, zodat deze nu eindelijk niet meer naast de camera zit.

Onthulling

Lang hoeven we niet meer te wachten voor meer zekerheid. Samsung heeft op 9 augustus de onthulling van het toestel gepland staan. Wat Samsung allemaal voor ons in petto heeft blijft afwachten, een enorme verrassing gaat het waarschijnlijk niet worden, helaas.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business