Nieuws

Elon Musk verontschuldigt zich voor uitschelden van reddingsmedewerker

Er is al heel wat inkt gevloeid over het gedrag van Elon Musk. In een verhitte discussie op Twitter schold hij een van de reddingsmedewerkers van de Thaise reddingsoperatie uit voor 'pedo'. Dit viel niet in goede orde bij Tesla-investeerders en Elon moest door het stof. 

Als gevolg van het wangedrag van Elon Musk namen de Tesla-aandelen een duik. Onder druk van de investeerders heeft Elon Musk nu publiekelijk zijn verontschuldigingen aangeboden op Twitter (waar anders?). De Tesla-topman schrijft dat zijn woorden in woede werden gesproken nadat Vern Unsworth verschillende onjuiste beweringen en implicaties maakte aan adres van Elon Musk. “Zijn acties tegenover mij rechtvaardigen mijn acties tegenover hem niet,” schrijft Elon. “Ik verontschuldig mij tegenover mr. Unsworth en tegenover de bedrijven die ik vertegenwoordig als leider. Het is volledig mijn fout.” Toch kan Musk het niet laten om in zijn excuses ook nog even zijn duikboot te verdedigen, die volgens hem wel degelijk zou gewerkt hebben.

De soap is mogelijks nog niet volledig afgelopen, want de belaagde duiker overweegt om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen de CEO.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business