Nieuws

OnePlus 6 krijgt betere camera via software update

OnePlus is er stellig van overtuigd dat een goed product nooit af is. Daarom wordt er nu een software update uitgerold die de camera stevig onder handen neemt. 

De update – die werd gemaakt op basis van community feedback – zal beschikbaar zijn in de aankomende OxygenOS 5.1.9 update. De update zou cameraverbeteringen introduceren op vlak van helderheid, dynamic range, edge detection in portretmodus alsook de overall focus, snelheid en accuraatheid.

Daarnaast zal de update ook ondersteuning voor Google Lens introduceren in de OnePlus 6 camera app. Naar alle waarschijnlijkheid zullen OnePlus 5 en 5T-bezitters de Google Lens update ook binnenkort kunnen installeren. Met Google Lens herkent de camera objecten in je omgeving. Als je meer informatie over een bepaald item wil, hoef je enkel je telefoon op het item te richten waarna Google je relevante info voorschotelt.

Verder maakt OnePlus ook van de gelegenheid gebruik om de kwaliteit van de OnePlus 6 camera te benadrukken. Hiervoor verwijzen ze naar een test van DxOMark waar de camera een 96 scoort.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business