Nieuws

Draadloze oplader van Samsung kan twee apparaten gelijktijdig opladen

De Galaxy Note 9 komt eraan en het ziet er steeds meer naar uit dat de nieuwe Galaxy Watch ook tijdens hetzelfde evenement op 9 augustus zal worden aangekondigd.

Een uitgelekt beeld van een voorlopig onaangekondigde accessoire maakt de geruchten extra geloofwaardig. Concreet lekte de doos uit van de Samsung Wireless Charger voor de Galaxy Note 9. De accessoire zou in staat zijn om twee apparaten tegelijkertijd op te laden. Zo zou je bijvoorbeeld de Galaxy Note 9 en de Galaxy Watch zij aan zij kunnen opladen, maar indien gewenst kan je ook twee smartphones opladen.

Op de doos valt ook te zien dat het om ‘fast wireless charging’ gaat. De accessoire zou compatibel zijn met alle Qi-compatibele apparaten.

Ondertussen werkt Apple ook verder aan zijn eigen draadloze oplaadmat, de AirPower. Wegens productieproblemen wachten we al wat langer dan gehoopt op Apple’s oplossing voor draadloos opladen, maar een lancering in de late herfst lijkt op het eerst zicht niet onrealistisch. De AirPower zal in staat zijn om 3 apparaten simultaan op te laden, zoals bijvoorbeeld de iPhone X, Apple Watch en AirPods.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business