Nieuws

Tesla verkocht even een surfplank

Als je wat geld op overschot had en toevallig ook net afgelopen vrijdag de Tesla webshop bezocht, dan was jij nu mogelijk eigenaar van een limited edition Tesla surfplank. Het bedrijf bevindt zich in woelig water, dus een surfplank kan wel eens goed uitkomen.

In alle stilte werd er op de Tesla webshop een nieuw opvallend product toegevoegd: een surfplank. Het gaat om een Tesla surfboard dat gelimiteerd is tot 200 oplages met een prijskaartje van 1500 dollar. Het bord verscheen afgelopen vrijdag op de website, maar is ondertussen terug offline gehaald. Vermoedelijk zijn alle borden reeds uitverkocht. De productpagina is wel nog te bekijken via een gecachte versie.

Het bord werd ontworpen in samenwerking met Lost Surfboards en Matt Biolos, die onder andere surfplanken maakt voor het World Surf League kampioenschap. Volgens Tesla bevat de surfplank een hoge matte afwerking zoals die ook te vinden is op Tesla-auto’s. Verder zou het bord bestaan uit carbon (koolstofvezel) geïnspireerd op het interieur van de wagens. Uiteraard zijn de surfplanken ook perfect te transporteren met de Tesla Model X, Model X en Model 3.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business