Nieuws

Nintendo’s Super Smash Bros. Ultimate bundel bevat GameCube-controller

De Nintendo GameCube-controller maakt opnieuw een verschijning in de Super Smash Bros. Ultimate bundel. De achterliggende reden is dat de meeste professionals nog steeds deze originele controller verkiezen.

Nintendo speelt in op de voorkeur van hun publiek door een Super Smash Bros. bundel te verkopen mét GameCube-controller. Het bedrijf is er duidelijk van op de hoogte dat professionals na jaren nog steeds de originele GameCube-controller verkiezen boven hun andere controllers.

Als Nintendo zegt dat het over de originele controller voor de GameCube gaat, dan bedoelen ze dat zeer letterlijk. Als je dus nog een oude controller hebt, kan je die gerust onder het stof vandaan halen hiervoor. Nintendo heeft namelijk een koppelstuk ontworpen waarmee je vier GameCube-controllers tegelijk kan aansluiten op de Switch.

Het succes van deze bundel valt echter nog af te wachten. Andere bedrijven hadden namelijk al eigen versies van de GameCube-controllers op de markt gebracht. En voor deze versies is er geen tussenstuk nodig gezien de usb-aansluiting. Bovendien is nog niet bekend of deze bundel ook buiten Europa verkocht zal worden. Op de prijs van de bundel moeten we eveneens wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business