Nieuws

LinkedIn integreert groepen opnieuw in hoofdapp

In februari verdween de app voor LinkedIn-groepen plots uit de App Store. Aan het einde van de maand zien gebruikers deze functie eindelijk terugkeren in de hoofdapp van het platform.

Eerder dit jaar heeft Microsoft de afzonderlijke app voor LinkedIn-groepen stilzwijgend verwijderd. De app kende weinig succes en is al sinds februari nergens meer te vinden in de App Store. Sindsdien begon het bedrijf manieren te zoeken om groepen weer te integreren in de hoofdapp.

De geüpdatete groepen zullen bovendien nieuwe functies bevatten. Zo zullen reacties in de threadvorm mogelijk zijn en ondersteunen de groepen ook mediabestanden zoals video’s. Sommige van de oude functies zullen echter (tijdelijk) niet meer beschikbaar zijn, waaronder de mogelijkheid voor de administrator van de groep om berichten goed te keuren voor publicatie.

Door de toevoeging van groepen aan de hoofdapp zullen deze beter up-to-date blijven en meer voordeel halen uit het ecosysteem van het platform. LinkedIn-gebruikers zullen groepen waarschijnlijk opnieuw zien verschijnen in de hoofdapp aan het einde van de maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business