Nieuws

Netflix experimenteert met promofilmpjes tussen afleveringen

Bingewatchers steigeren na een aanpassing van Netflix. De streamingdienst wil namelijk tussen episodes promofilmpjes tonen van andere Netflix-programma's. 

 

Via de Netflix Reddit-community verschenen er meerdere meldingen van gebruikers die tussen episodes door promofilmpjes te zien kregen voor andere Netflix-series. Het zou dus niet gaan over promofilmpjes tijdens afleveringen (o God spaar ons daarvan), maar om promo’s na het aflopen van een episode en voordat de volgende episode begint te spelen.

Bingewatchers zijn dus allesbehalve opgetogen met het experiment van Netflix. De promofilmpjes breken immers de flow van hun bingewatchsessie. De nieuwe toevoeging kan vanzelfsprekend op weinig begrip rekenen bij Netflix-gebruikers, die niet akkoord gaan met het feit dat ze promofilmpjes te zien krijgen terwijl ze betalen voor de dienst.

Netflix heeft onder andere aan The Verge bevestigd dat het om een test gaat en het dus nog geen permanente toevoeging betreft. Ondertussen hebben sommige gebruikers ook geklaagd dat ze het promofilmpje niet konden overslaan en volledig moesten uitkijken, maar volgens Netflix gaat het in dit geval om een fout in het systeem. De aanpassing is op dit moment enkel voor een select groepje gebruikers actief. Het is niet duidelijk of Netflix de promofilmpjes voor iedereen zal uitrollen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business