Nieuws

Logitech G Pro Wireless muis reeds goedgekeurd door gamers

Logitech heeft gisteren de nieuwe G Pro Wireless gamingmuis aangekondigd. Maar nog voor die aankondiging wist gamingteam London Spitfire een Overwatch-toernooi te winnen met de muis.

De beste manier om reclame te maken voor gaminghardware is de officiële goedkeuring van hun voornaamste doelgroep, de gamers. Logitech heeft deze vorm van reclame nog een stapje hoger getild gisteren. Het gamingteam London Spitfire wist namelijk het Overwatch League Championship te winnen met de nieuwe G Pro Wireless muis nog vóór de officiële aankondiging.

De verwachtingen voor de G Pro Wireless waren weliswaar zeer hoog gespannen. Logitech heeft de muis namelijk ontworpen in samenwerking met meer dan 50 professionele gamers. De muis heeft in totaal tientallen designs gehad en het bedrijf heeft meer dan twee jaar gewerkt aan dit gamingaccessoire. Het eindproduct is gelukkig het wachten waard geweest: een muis voor zowel links- als rechtshandigen, verwijderbare knoppen aan de zijkanten, 100 tot 16 000 DPI, DPI-knop aan de onderzijde van de muis zodat deze niet per ongeluk geraakt wordt tijdens het gamen en, misschien wel het belangrijkste voor een draadloze muis, een gebruikstijd van zo’n 48 uur.

Het prijskaartje van de G Pro Wireless komt neer op €149 en je kan hem vandaag nog bestellen op de webshop van Logitech. Als je liever toch een muis met kabel hebt of minder geld wil uitgeven voor een min of meer gelijkwaardige gamingmuis, dan kan je altijd kiezen voor de G Pro wired, die nu trouwens een vernieuwde DPI-sensor bevat, voor €69.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business