Nieuws

De Instagram Stories van de New York Public Library brengen romans naar je smartphone

Instagram Stories worden ook bij bedrijven populairder tegenwoordig. De New York Public Library maakt nu gebruik van de functie om romans te delen met hun volgers.

De Instagram Stories zijn intussen niet alleen meer populair bij de gemiddelde Instagram-gebruiker, maar ook bij bedrijven en nieuwswebsites. De New York Public Library maakt nu op een unieke manier gebruik van deze functie om romans te delen met hun volgers. Op het verhaal van de bibliotheek zullen klassieke romans omgevormd worden tot geanimeerde digitale romans, geïllustreerd door verschillende artiesten.

De zogenaamde “Insta Novels” zijn nu te zien op het account van de New York Public Library. Verder is Alice In Wonderland de eerste gedigitaliseerde roman die te zien is op het verhaal van de bibliotheek. Bovendien is het geheel gratis om de Insta Novels te bekijken en zullen deze ook steeds het gehele boek bevatten. De nieuwe functie is vooral gericht op jongeren, aangezien de Instagram Stories enorm populair zijn bij hen.

De New York Public Library maakt tot slot ook gebruik van de Hoogtepunten-functie van Instagram (alleszins voor deze eerste roman). Zo zijn hun volgers niet gebonden aan de 24-uurlimiet van de verhalen en kunnen ze de roman (opnieuw) lezen wanneer zij dat willen. De bibliotheek mag dan wel gelokaliseerd zijn in New York, maar heel de wereld kan mee genieten van deze digitale romans op hun Instagram-pagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business