Nieuws

The Boring Company graaft tunnels met Xbox-controller

Waar vullen de meest geniale breinen van onze generatie hun dagen meer? Met tunnels graven via Xbox-controllers, zo blijkt. Ben je een goede gamer? Dan is het misschien geen slecht idee om een open sollicitatie in te dienen bij het bedrijf.

Elon Musk’s bedrijf The Boring Company publiceerde een nieuwe tweet waarin een van de graafmachines in werking is te zien. Het meest opvallende is echter dat dat de machine bestuurd wordt via een Xbox-controller. Het opschrift “best video game ever” is veelzeggend.

Elon Musk startte het bedrijf The Boring Company omdat het stroeve verkeer hem gek maakte. Zijn oplossing is om ondergrondse tunnels aan te leggen waar auto’s op elektrische shuttles worden geplaatst die mensen in een vingerknip dichter bij hun bestemming brengen.

De Tesla-topman heeft het de laatste tijd moeilijk om zijn imago hoog te houden. Investeerders verliezen hun vertrouwen en het lijkt alsof Elon Musk niet leert uit zijn fouten. Laatst was hij te gast bij de podcast van Joe Rogan waar hij tijdens de opname een joint opstak.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business