Nieuws

Spotify trekt limiet voor offline downloads omhoog

Gebruikers van Spotify kunnen nu tot 10.000 liedjes downloaden om offline te beluisteren in plaats van de oude limiet van "slechts" 3.333.

Niet alle software-updates gaan gepaard met een enorme aankondiging. Zo heeft muziekstreamingplatform Spotify zijn limiet voor het aantal gedownloade nummers omhoog gehaald zonder daar veel woorden aan vuil te maken. Waar de limiet voorheen op 3.333 stond, is deze nu opgetrokken tot 10.000.

Op zich is 3.333 liedjes reeds een redelijk aantal, zeker als je weet dat dit betrekking had tot drie toestellen, waardoor je alsnog 9.999 nummers offline kon plaatsen. Maar voor gebruikers die sinds jaar en dag hun favoriete liedjes downloaden zonder af en toe hun bibliotheek op te schonen, kon deze limiet toch een probleem vormen. Deze gebruikers zullen daarom ook zeer blij zijn om te horen dat de nieuwe limiet van 10.000 nummers geldt per toestel en dat voor niet 3, maar 5 toestellen. In feite kan je nu tot 50.000 verschillende nummers downloaden om offline te beluisteren via het platform.

Als jij dus in de problemen zat met de oude downloadlimiet, dan is je probleem bij deze opgelost. Ikzelf was intussen niet eens op de hoogte van de oude limiet en zat bovendien absoluut niet in de buurt van 3.333 offline nummers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business