Nieuws

Twitter legt grotere focus op livestreams en plaatst ze bovenaan je tijdlijn

De tijdlijn van Twitter is al tijden niet meer gebaseerd op de daadwerkelijke datum van plaatsing op Twitter. Toch wilt het Amerikaanse bedrijf nu meer aandacht geven aan livestreams.

Steeds vaker zijn er livestreams te zien op Twitter, wie dat niet weet slaapt waarschijnlijk niet onder een Twitter rots. Het was echter tot nu toe zo dat de livestreams tot nu toe altijd met de tijdlijn mee gingen – en gezien de veranderingen die Twitter uit heeft gevoerd aan de tijdlijn, is de kans groot dat je de livestream volledig misloopt. Daar komt nu een verandering in, aldus een tweet vanuit het officiële Twitteraccount van Twitter.

Livestreams bovenaan

Om te voorkomen dat livestreams bedolven worden onder alle berichten die op Twitter verschijnen zullen livestreams na de update bovenaan de tijdlijn verschijnen. Volgens Twitter zal het gaan om alle livestreams van accounts die je volgt – voor nu verschijnen er dus nog geen livestreams van accounts die je mogelijk zou willen volgen. Wanneer de nieuwe functie beschikbaar is voor alle gebruikers, is niet bekendgemaakt.

Dat Twitter nu deze wijziging doorvoert is niet geheel een verrassing, eerder kwam het voor Amerikaanse gebruikers bijvoorbeeld al met gebundelde tweets over verschillende sporten. Die functie bleef echter beperkt tot Amerika, waar deze wijziging wel wereldwijd beschikbaar zal komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business