Nieuws

Officiële render achterkant OnePlus 6T lekt en toont twee camerasensoren

De OnePlus 6T mag dan nog niet te koop zijn, voor de specificaties lijkt dat toch net wat anders te liggen. Roland Quandt heeft vandaag wederom nieuwe beelden weten te tonen van de OnePlus 6T.

Wat dat betreft is OnePlus niet zo goed met het binnenshuis houden van informatie betreffende nieuwe smartphones. Eerst kwam de doos van de OnePlus 6T al tevoorschijn, de foto’s maakte een groot deel van alle informatie over het scherm al bekend. Ook nu is het weer raak, maar dit keer lijkt het juist weer te gaan om een officiële render, in plaats van een render die is gemaakt op basis van eerder verschenen beelden. De render verscheen op het Twitteraccount van Roland Quandt, een betrouwbare informatiebron als het gaat om aanstaande smartphones.

Veel verrassingen en informatie laat de render helaas niet zien. Enkel de bovenkant van de smartphone is te zien. Duidelijk is dat de OnePlus 6T ook ditmaal twee camerasensoren bevat, wat de specificaties van de sensoren zijn is niet bekend. Eerder werd nog gedacht dat de OnePlus 6T een derde 3D-sensor zou krijgen, net als de OPPO R17 Pro die deze sensor wel mee heeft gekregen. De nieuwe renders schieten dat idee nu uit de lucht. Verder wordt met de render wederom bevestigd dat de vingerafdrukscanner achter het scherm zit, er is immers geen vingerafdrukscanner meer op de achterkant terug te vinden.

Weinig onbekende specificaties

Met alle geruchten en onthullingen die recent al plaatsvonden blijft er vooralsnog relatief weinig informatie die we nog niet weten. OnePlus liet eerder vorige week al weten dat de OnePlus 6T geen 3.5mm audiopoort meer heeft. Overige specificaties zoals de SoC, een Qualcomm Snapdragon 845, 6 of 8 GB RAM evenals 64 of 128 GB interne opslag, brengen niks nieuws. Het scherm groeit wel wat van 6,28-inch naar 6,4-inch en krijgt een andere notch mee. Waar deze bij de OnePlus 6 nogal rechthoekig was zal deze bij de OnePlus 6T juist meer in de vorm van een waterdruppel lopen.

Wanneer de OnePlus 6T officieel gelanceerd zal worden is nog niet bekend. Een screenshot die CNET eerder van OnePlus verkreeg wijst echter op de 17e van oktober. OnePlus heeft deze informatie nog niet bevestigd, al is de kans klein dat het op een andere datum plaats gaat vinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business