Nieuws

LG V40 ThinQ met wel vijf camera’s onthuld

De LG V40 ThinQ is de nieuwste smartphone van het bedrijf. De officiële lancering is pas op 3 oktober, maar op de Koreaanse website werd al een tipje van sluier gelicht.

Met de release van de nieuwe iPhones heeft Apple intussen zijn nodige portie aandacht gekregen. Nu is het de beurt aan LG om de spotlights te kapen. Het bedrijf pakt nu namelijk uit met een nieuwe smartphone, de LG V40 ThinQ. Deze weet zich te onderscheiden van alle andere huidige smartphones met zijn 5 camera’s (3 aan de achterzijde, 2 aan de voorzijde).

Dit was echter nog niet de officiële aankondiging van de smartphone, aangezien deze nieuwe informatie alleen op de Koreaanse website van LG te vinden is. Dat is ook de reden waarom we nog tot het officiële evenement op 3 oktober moeten wachten om alles over de LG V40 ThinQ te weten te komen. Het is nu echter wel zeker dat er 5 camera’s aanwezig zullen zijn, dat de smartphone met een 6,4 inch display is uitgerust en dat LG hier heeft gekozen voor een dun en licht design (met de befaamde notch).

https://twitter.com/evleaks/status/1044859693024206848

Tot slot geeft bovenstaande tweet van Evan Blass nog wat extra beeldmateriaal vrij van de smartphone. Hier is ook te zien waar de frontcamera’s zich precies bevinden en hoe dun het toestel wel niet is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business