Nieuws

OnePlus 6T voor het eerst in vol ornaat te zien in een render

De OnePlus 6T mag dan nog niet officieel onthuld zijn door OnePlus, er is al voldoende informatie buiten de hekken van het Chinese bedrijf om te kunnen smullen van de eerste renders die het toestel in zijn volledigheid tonen.

Het is zeker niet de eerste keer dat er informatie over de OnePlus 6T uit is gelekt, maar zeker ook niet de laatste keer. Ditmaal heeft OnLeaks, wederom in samenwerking met MySmartPrice, een render opgemaakt die alle details van de OnePlus 6T weet te onthullen. Het gaat om een render die gebaseerd is op onder andere CAD-renders die in de fabrieken gebruikt worden om een toestel te produceren. Het toestel kan dan ook licht afwijken van de afbeelding die OnLeaks heeft samengesteld, maar grote verschillen zullen er niet meer tussen zitten.

Om te beginnen met het scherm, aan de afbeelding is niet te zien hoe groot dit zal zijn, al geven bronnen aan dat het een 6,4-inch groot AMOLED-paneel zal zijn met een Full-HD+ resolutie. Daarmee is het scherm niet veel groter dan deze van de OnePlus 6, het verschil zit hem vooral in de notch van het toestel. Net als de broers van dit toestel, de OPPO R17 (Pro) en F9, is er een waterdruppelvormige notch aanwezig. In tegenstelling tot de bredere notch van de OnePlus 6 neemt deze notch ook veel minder ruimte in, gebruikers zullen dus ook minder ‘nadelige’ effecten ondervinden van deze manier om de schermranden te verkleinen. Een leuke toevoeging is de vingerafdrukscanner in het scherm, al is daar op de afbeelding (natuurlijk) niks van te zien.

Iets met Qualcomm

Net als met alle andere smartphones die OnePlus ooit op de markt heeft gebracht, is er ook dit jaar weer gekozen voor een Qualcomm SoC. De Qualcomm Snapdragon 845 SoC mag de nodige rekenkracht leveren in combinatie met 6 of 8 GB RAM, net als met de OnePlus 6. Over de opslagcapaciteiten die OnePlus aan zal bieden, is vrij weinig bekend, al is de kans groot dat er drie opties komen: 64, 128 en 256 GB interne opslag, waarbij de twee laatstgenoemde capaciteiten over 8 GB RAM beschikken. De capaciteit van de batterij zou op 3.700 mAh liggen, als de informatie die GSMArena vanmorgen ontving, blijkt te kloppen.

Over de camera’s van het toestel is momenteel nog vrij weinig informatie bekend. Het toestel zal in ieder geval met twee camerasensoren aan de achterkant uitgerust zijn, zo bevestigde Roland Quandt al eerder via WinFuture. Aan de voorkant bevindt zich een enkele sensor in de notch, met wederom een onbekende resolutie. De kans is niet groot dat er een enorm verschil zal liggen met de OnePlus 6 op het gebied van camerasensoren. Om dat bevestigd te krijgen zullen we moeten wachten tot 17 oktober, de datum waarop verwacht wordt dat OnePlus het nieuwe toestel zal onthullen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business