Nieuws

Nieuwe Microsoft Surface Laptop 2 bekendgemaakt

De nieuwe Surface Laptop 2 is Microsofts tweede toevoeging aan zijn reeks consumentenlaptops.

Tot Microsofts lancering van vier nieuwe producten behoort ook Surface Laptop 2, de eerste opvolger van de traditionele Surface Laptop. Net zoals bij de Surface Pro 6 heeft Microsoft niet veel wijzigingen aangebracht aan zijn basisformule voor deze laptop. Toch lijkt deze nieuwe laptop zeker de moeite waard om eens van dichterbij te bekijken.

De grootste verandering die de Surface Laptop 2 aanbiedt, is de 8e generatie Intel Quad Core processor. Hiermee zou deze laptop 85% sneller moeten zijn dan de eerste reeks laptops in het Surface-gamma. Ook komt het toestel met PixelSense Touch Display en een ingebouwd toetsenbord dat een combinatie moet bieden van “stille schoonheid, prestatiekracht en draagbaarheid”. Het batterijverbruik blijft, met een maximale gebruikstijd van 14,5 uur, tegelijkertijd hetzelfde als dat van de eerste Surface Laptop ondanks de sterkere prestaties. Verder blijft de grootte van de laptop ook hetzelfde met 13,5 inch, waardoor deze nog steeds zeer compact is.

Net zoals bij de Surface Pro-reeks lijkt Microsoft hetzelfde patroon aan te houden bij zijn reeks Surface Laptops. Het bedrijf gebruikt hierbij een sterke en succesvolle basisformule en brengt kleine, maar effectieve wijzigingen aan bij elke update van het product. Wanneer we dus de opvolger van de Surface Laptop 2 (waarschijnlijk de Surface Laptop 3) te zien krijgen, zal deze hoogstwaarschijnlijk ook een touchscreen hebben van 13,5 inch.

Tot slot heeft Microsoft kosten noch moeite gespaard bij het maken van de bijbehorende promotievideo, die je hieronder kan bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=dwK422sLD-s

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business