Nieuws

Civilization VI nu ook beschikbaar op iPhone

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Civilization VI verscheen op pc, maar de laate tijd geniet de game weer heel wat media-aandacht. Dit heeft het te danken aan het feit dat de game verder wordt uitgerold naar andere platformen.

Eerder werd reeds aangekondigd dat Civilization VI op 16 november 2018 zijn weg vindt naar de Nintendo Switch, maar zo lang hoeven we niet te wachten om de game op zakformaat te hebben. De game is nu namelijk verrassend genoeg ook verschenen voor iPhone.

De game was reeds beschikbaar op iPad, maar in de iPhone-versie is alles geoptimaliseerd om een toegankelijke speelervaring te bieden ondanks het kleine schermformaat. Om aan de slag te gaan met de game heb je een iPhone 7 (of recenter) nodig die iOS 11 of hoger draait.

Het feit dat de game reeds op iPad beschikbaar was heeft een groot voordeel. Wie Civilization VI reeds heeft aangekocht voor iPad kan namelijk meteen gratis aan de slag met Civilization VI voor iPhone. Geïnteresseerden die de game willen aanschaffen, doen dat beter snel. Voorlopig heeft de game een prijskaartje van €26,99, maar binnenkort stijgt de prijs tot zo’n 60 euro. Een opvallend hoge prijs voor een mobiele game. Gelukkig hoef je niet meteen tot aankoop over te gaan. Iedereen speelt namelijk de eerste 60 beurten gratis. De game is vanaf nu te vinden in de iOS App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business