Nieuws

Apple Watch heeft moeite met tijdswisseling in Australië

Ironisch genoeg is de Apple Watch een toestel dat zowat alles kan, maar het struikelt over een niet onbelangrijke functionaliteit: het aangeven van de tijd.

Dit weekend wisselde Australië naar zomertijd, maar die wisseling verliep iets minder vlot voor eigenaars van de nieuwe Apple Watch Series 4. Wie namelijk de “Infograph Modular Watch Face” gebruikt, kreeg te maken met een Apple Watch die zichzelf opnieuw bleef starten tot de batterij uiteindelijk leeg was.

Blijkbaar kan de Apple Watch niet overweg met een dag die een uur tekort komt. Een van de oplossingen zou dus kunnen zijn om te wachten tot de dag voorbij is en het leven terug zijn normale gangetje gaat. Andere gebruikers meldden dat ze het probleem hebben kunnen oplossen door een andere Watch Face te kiezen in de Apple Watch app op hun iPhone.

Apple heeft nog even de tijd om het probleem aan te pakken. 28 oktober schakelen we in onze contreien namelijk terug over naar winteruur. Opvallend genoeg is het niet de eerste keer dat Apple in het nieuws komt omdat ze moeite hebben de tijdswisseling. Bij de vorige versie van de Apple Watch crashte het systeem namelijk wanneer gebruikers om het weer vroegen op de dag van de tijdswisseling.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business