Nieuws

Render OPPO R19 toont mogelijk nu al het design van de OnePlus 7

Alhoewel de OnePlus 6T nog niet officieel onthuld is, lijkt het design van de OnePlus 7 al uitgelekt te zijn, mogelijk omdat het design van de OPPO R19 inmiddels al is uitgelekt.

Vanaf de OnePlus 5 wordt het steeds duidelijker dat OnePlus en dochteronderneming is van OPPO, of zoals OnePlus het graag noemt: “Een gedeelde investeerder…”. Sure, maar oké. Toestellen van beide bedrijven lijken sinds de OnePlus 5 zo goed als gelijk. Zo was ook het geval met de daaropvolgende OnePlus 5T en laatst ook nog de OnePlus 6. De OnePlus 6T, die toevallig op de OPPO R17 Pro zal gaan lijken, mag dan nog niet uit zijn, maar het volgende toestel van OPPO, wat mogelijk als voorganger voor de OnePlus 6T zal dienen, is nu ook al uitgelekt. De grootste stap voor OPPO R19 lijkt hem te zitten in het designfront voor de notch aan de voorkant van het toestel.

Waar de achterkant van de OPPO R19 relatief generiek is, toont de voorkant een geheel ander beeld. De achterkant is vergelijkbaar met de OPPO R17 en R17 Pro die inmiddels al zijn verschenen, maar de voorkant toont een scherm zonder notch. Waar het Chinese bedrijf dit jaar het gebruik van een notch al behoorlijk wist te verminderen door hem om te vormen naar een waterdruppel, verdwijnt de notch nu nog een stukje. Als de render, die verscheen op het Chinese sociale medium Weibo, de waarheid toont, zal de camera zich voortaan in het scherm bevinden. Daardoor is er enkel een kleine ronde uitsnede uit het scherm en loopt het scherm rondom de camerasensor.

Pas in maart gelanceerd

De foto die via Weibo verscheen, geeft al aan wanneer het toestel zou moeten verschijnen, namelijk in maart 2019. Dat het toestel pas in maart 2019 zal verschijnen, maakt dat je deze render met een grote korrel (of eerder zak) zout genomen mag worden. Het is namelijk ook nog zo dat de foto van het vergrendelingsscherm de datum 10 oktober toont. De kans is groot dat het gaat om een bewerkte versie van een OPPO R17 (Pro). Wat het ook gaat zijn, het toestel zal pas in 2019 gaan verschijnen. Tot die tijd is het dus afwachten op wat OPPO, en het moederbedrijf BBK Electronics, in de boeken heeft staan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business