Nieuws

Google werkt aan oplossing voor bug waarbij foto’s niet worden opgeslagen

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL is ondertussen in verschillende landen gelanceerd, maar die lancering loopt voorlopig niet van een leien dakje.

De nieuwe flagship toestellen van Google worden geplaagd door enkele vervelende bugs. Zo is er bijvoorbeeld een probleem waarbij sommige foto’s niet worden opgeslagen.

Deze bug is geen onbekende en werd ook gemeld door sommige gebruikers van Pixel en Pixel 2 telefoons. Ook op Android budgettelefoons komt dit probleem weleens voor, waar dit meestal te wijten valt aan geheugenlimitaties. Het is echter niet iets dat je verwacht van een dure telefoon zoals de Pixel 3 XL.

Google heeft aan AndroidPolice bevestigd dat ze werken aan een oplossing voor het probleem. Bovendien zal de oplossing ook uitrollen naar de Pixel 1/1 XL en de Pixel 2/2 XL. Het is voorlopig niet geweten hoe het probleem concreet wordt veroorzaakt. Een concreet tijdsbestek voor de uitrol ontbreekt ook nog, Google meldde enkel dat het “in de komende weken een update uitrolt om het probleem te verhelpen waarbij foto’s niet correct worden opgeslagen”.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business