Nieuws

Icoon in iOS toont iPad Pro zonder thuisknop

Morgen is het weer zover, dan vindt er een nieuw Apple-event plaats waar naar alle verwachtingen een nieuwe iPad Pro zal worden getoond. Met de ontdekking van een nieuw icoon in iOS krijgen we alvast een beeld van het ontwerp.

We krijgen alsmaar meer een idee van hoe de nieuwe iPad Pro eruit zal gaan zien. Website 9to5mac vond namelijk een icoon in iOS 12 dat een beeld toont van een iPad met afgeronde hoeken, dunne bezels en geen thuisknop. De voorkant van de nieuwe iPad zou dus volledig bestaan uit scherm.

Eerder werd er al een dergelijk icoon gevonden in iOS, maar toen ging het om een exemplaar dat gebruikt moest worden als klein icoon in de batterijwidget en dus opzettelijk gestript was van alle details. Deze keer betreft het echter een groot icoon dat wat meer detail bevat en dus wellicht de vormfactor van de nieuwe iPad Pro weergeeft.

Ook deze keer is het weer de vraag hoeveel detail er werd weggelaten uit het icoon om het icoon zo duidelijk mogelijk te kunnen maken. De iPad op het icoon bevat bijvoorbeeld al relatief kleine schermranden, maar mogelijk zijn ze bij het effectieve apparaat nog wat kleiner. Het omgekeerde kan ook waar zijn, dat de schermranden op de nieuwe iPad Pro alsnog redelijk groot blijven om het apparaat makkelijk te kunnen vasthouden.

Op het icoon bevat de iPad bovenaan nog steeds een knop om het apparaat in- en uit te schakelen. Dit is opvallend aangezien de nieuwe iPhones enkel een knop aan de rechterkant bevatten. Sowieso wordt het dus interessant om te zien hoe de definitieve versie van de iPad Pro eruit zal zien. Lang hoeven we niet op onze honger te zitten, het Apple Event gaat immers al op dinsdag 30 oktober om 15u00 van start. Alle berichtgeving hieromtrent vind je uiteraard op TechPulse.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business