Nieuws

Vouwbare smartphone van Samsung wordt deze week onthuld

Na geruchten over een vouwbare smartphone bij Samsung lijkt de onthulling een feit te zijn. Zo verscheen er een verdacht logo op Facebook.

Vorige week werden we nog voorgesteld aan de eerste vouwbare smartphone. Die kwam uit de fabrieken van het minder bekende bedrijf Royole en zag er niet meteen veelbelovend uit. Intussen deden geruchten de ronde dat Samsung ook bezig was aan een vouwbare smartphone. Het bedrijf heeft nu zelf deze geruchten bevestigd door een bijzondere foto op Facebook te plaatsen.

https://www.facebook.com/SamsungMobile/photos/a.125714620810516/2020545574660735

Enkele maanden geleden legde de CEO van Samsung op een ontwikkelaarsconferentie nog uit dat het werkte aan een vouwbare smartphone. Na de bekendmaking van de winstcijfers voor het derde kwartaal vorige week maakte een medewerker van Samsung bekend dat het enkele nieuwe UI-functies zou laten zien. De functies zouden specifiek zijn voor het verbeteren van multitasken op een dichtgevouwen smartphone én geopende tablet.

Om dit alles kracht bij de zetten, liet het bedrijf nog bovenstaande foto verschijnen op Facebook, waar je ziet dat het logo van Samsung als het ware opgevouwen wordt – al lijkt het eerder opgerold te worden in mijn ogen. Volledige zekerheid dat Samsung ook daadwerkelijk met een werkend testmodel komt op zijn conferentie later week is er echter nog niet.

Verslaggeving van bovenvermelde conferentie, die duurt van 7 november t.e.m. 8 november, vind je ten slotte ook hier, op TechPulse.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business