Business, Nieuws

Razer richt zich op kantooromgevingen met BlackWidow Lite

Mechanische toetsenborden zijn leuk, maar kunnen behoorlijk wat decibels produceren. Vooral in kantooromgevingen kan het gebruik van een mechanisch toetsenbord onthaald worden op behoorlijk wat gefrons, gehaat en vijandigheid van collega's, een scenario dat ondergetekende ondertussen met recht en rede aan den lijve heeft mogen ondervinden.

Er is echter beterschap op komst voor iedereen die het comfort van een mechanisch toetsenbord wil met de subtiliteit van een zakelijk toetsenbord. Razer heeft namelijk de BlackWidow Lite aangekondigd, een toetsenbord dat voornamelijk op de zakelijke markt gericht is. Vreemd genoeg mist het toetsenbord een numeriek keypad, wat het mogelijk niet voor iedereen de beste keuze maakt.

In plaats van opvallende RGB-verlichting bevat de BlackWidow Lite een stijlvol wit licht dat de toetsen verlicht. Bovendien is de lichtsterkte in te stellen zodat je zelf kan kiezen hoe informeel je het toetsenbord precies maakt.

Onder de toetsen treffen we Razer Orange switches aan die een discreet geluid maken wanneer ze worden gebruikt. Bovendien lijken de switches ook heel duurzaam te zijn. Razer claimt dat de switches getest werden tot wel 80 miljoen toetsaanslagen.

De BlackWidow Lite is te koop voor €99,99

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business