Nieuws

In Minecraft: Story Mode op Netflix maak jij je eigen keuzes

Op Netflix is er een nieuwe toevoeging verschenen, maar die is wat anders dan de gebruikelijke toevoegingen. Minecraft: Story Mode is namelijk een interactieve serie waar de kijker zijn eigen beslissingen maakt.

Minecraft: Story Mode is niet nieuw. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als game door het recent ter ziele gegane Telltale Games. Alles liep vorige maand faliekant af voor de ontwikkelaar en hun serie op Netflix mag gerust gezien worden als een zwanenzang.

Wanneer je de serie start, wordt de werking uitgelegd in een korte instructievideo. Zo ingewikkeld is het echter niet, als kijker maak je gewoon keuzes door te kiezen uit twee opties. De keuze maak je via de afstandsbediening of met via toetsenbord en muis.Op moment van schrijven zijn de eerste drie afleveringen reeds te zien. Op 5 december verschijnen de twee laatste afleveringen van het seizoen, volgens IGN.

De interactieve serie is te zien op laptops, smart tv’s, game consoles, Apple-apparaten en meer, maar vreemd genoeg niet op Android-apparaten. Wanneer je de serie opent op je Android smartphone of tablet, krijg je een filmpje te zien waarin Netflix hun verontschuldigingen aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business