Nieuws

OnePlus 6T McLaren Edition, snelheidsduivel op alle vlakken

Bij deze is de officiële bekendmaking van de OnePlus 6T McLaren Edition een feit. Het toestel belooft een ware snelheidsduivel te zijn.

Gisteren lekten er al enkele beelden en technische details over de OnePlus 6T McLaren Edition. Intussen is het toestel officieel bekendgemaakt en hebben we meer informatie gekregen over het resultaat van deze samenwerking.

Een nieuwe definitie van snelheid

“Ontworpen met doorgedreven precisie en technologie die we hier voor het eerst gebruiken, is deze OnePlus 6T McLaren Edition ons snelste en meest geavanceerde toestel ooit. Het summum van echt vakmanschap.” Zo beschrijft Pete Lau, CEO van OnePlus, deze nieuwe editie van de OnePlus 6T.

Een eerste punt waar je de snelheid van het toestel kan opmerken, is de laadsnelheid. De OnePlus 6T McLaren Edition is namelijk uitgerust met Warp Charge 30. Deze technologie is de nieuwste oplaadstandaard en geeft je in 20 minuten tijd genoeg stroom “voor een hele dag”. Hoelang dit precies is, weten we dus nog steeds niet. Wel wordt er uitgelicht hoe deze technologie in elkaar zit. Er zitten hiervoor Integrated Circuits in zowel de smartphone als de oplader die ervoor zorgen dat er 30 watt aan energie aangevoerd kan worden zonder hierbij werkkracht te verliezen.

Die snelheid is daarnaast nog te vinden in het RAM-geheugen van het toestel. Er is namelijk 10 GB RAM-geheugen aanwezig, wat zelfs meer is dan bij sommige laptops. Meerdere taken tegelijk uitvoeren is dus geen probleem voor de OnePlus 6T McLaren Edition en je kan er dus perfect mee gamen, filmen in 4K aan 60 fps en foto’s/video’s mee bewerken.

Dit alles wordt gepresenteerd in design dat typisch is voor McLaren: een papaya-oranje kleur onderaan die overgaat naar zwart. Naast de 10 GB RAM en Warp Charge 30 blijven de veranderingen voornamelijk beperkt tot uiterlijkheden, die ook op de doos zijn terug te vinden, en unieke software-animaties.

Tot slot kunnen snelheidsduivels het toestel bemachtigen vanaf 13 december via de website van OnePlus. Ze zullen dan wel bereid moeten zijn om hiervoor €699 neer te tellen, wat zo’n €150 meer is dan de prijs van de originele OnePlus 6T.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business