Nieuws

Google Game of the Year test je kennis van 2018

Het nieuwe jaar is bijna daar een Google heeft van de gelegenheid gebruikgemaakt om de Game of the Year te ontwikkelen. Je kan hem nu spelen!

Bedrijven hebben aan het einde van het jaar een duidelijk overzicht van hoe zij gepresteerd hebben en in welke mate ze gegroeid zijn (of net niet). Voor de gemiddelde mens is dit een moment om terug te blikken op wat hij/zij allemaal meegemaakt en verwezenlijkt heeft in het voorbije jaar. De speciale Game of the Year van zoekgigant Google blikt op een unieke manier terug op 2018.

Game of the Year

De beste manier om te weten hoe Game of the Year werkt en wat het is, is natuurlijk door het gewoon te spelen. Als jij het lezen nu al beu bent, kan je dus meteen hier klikken om erin te vliegen. Wil je toch eerst weten wat je voorgeschoteld zal krijgen, lees dan gerust nog even verder.

De Game of the Year is een speelse manier van Google om te testen hoe goed jij vorig jaar op de hoogte was van de zoektrends. Het spel is een quiz die bestaat uit 20 meerkeuzevragen met tussendoor bonusrondes waar je extra punten kan scoren. Per vraag heb je 20 seconden de tijd om een antwoord te kiezen en hoe sneller je kiest, hoe meer punten je zal krijgen. Daarnaast krijg je drie levens en verlies je bij een fout antwoord een leven. Als je genoeg juiste antwoorden geeft, dan krijg je er nog extra levens bij.

Als je het kan redden tot de eerste bonusronde (na vraag zes), dan krijg je een Tinder-achtig spel te zien. Hier moet je beslissen of een bepaald item meer of minder is opgezocht dan in 2017 door het respectievelijk naar rechts of naar links te swipen. Per juiste swipe krijg je tien bonuspunten en je kan doorgaan tot de bonustijd voorbij is.

Veel meer woorden gaan we hier niet aan vuilmaken. Je probeert het best zelf een keertje uit om te weten hoe goed jij de trends van 2018 opgevolgd hebt. Veel succes en plezier gewenst!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business