Nieuws

Tesla stopt met referral programma wegens te hoge kosten

Het programma waarbij je gratis voordelen kon krijgen wanneer een vriend via jou een Tesla koopt, wordt eind deze maand geschrapt. Dat kondigde Elon Musk aan via - hoe kan het dan ook anders - Twitter.

Wie via het referral programma een Tesla kocht, kon zijn auto zes maanden gratis opladen via Supercharging. De persoon die verantwoordelijk was voor de doorverwijzing, kon dan leuke extraatjes scoren zoals een eigen foto die de ruimte in wordt gestuurd. Bij meerdere referrals kon je aanspraak maken op onder andere een gesigneerde wandaansluiting, vroege toegang tot software-updates en zelfs een vip-uitnodiging voor een Tesla onthullingsevenement.

Wie nog een van deze prijzen wil binnenhalen, zal echter wat extra gas moeten geven. Op 1 februari maakt Tesla immers komaf met het beloningsprogramma. Er komt geen alternatief programma dus het is echt de laatste kans om beloond te worden wanneer iemand via jou een Tesla koopt. De reden voor de stopzetting is dat het programma te kostelijk wordt, zeker voor de Model 3. Je hebt dus nog tot 1 februari om iemand een Tesla te laten bestellen. Succes!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business