Nieuws

Aanstaande Motorola Moto G7 te zien in foto’s via Slashleaks

Motorola gaat in het eerste kwartaal van 2019 vermoedelijk al de Moto G7-serie tonen, op dinsdag zijn er via onder andere Slashleaks en 91Mobiles foto’s verschenen van de Moto G7 in het rood en blauw.

Sinds de overname van Motorola door Lenovo heeft het bedrijf zijn focus gelegd op midrange toestellen, het laatste high-end toestel van de fabrikant was de Moto Z2 Force; al bleek dat, door zijn plastic scherm, nooit echt een succes te worden. Vandaar dat het bedrijf zich vorig jaar voornamelijk heeft weten te richten op de Moto G6 en Z3 Play-serie. Of de smartphonefabrikant dit jaar, als onderdeel van Lenovo, wederom het high-end segment links laat liggen is niet bekend. Het jaar lijkt in elk geval van start te gaan met de midrange Moto G7-toestellen, waaronder de Moto G7, G7 Play, G7 Power en G7 Plus, het laatste toestel zou de meeste rekenkracht bieden, terwijl de G7 Power voor de langste batterijduur gaat.

Via 91Mobiles, een website die eerder heeft samengewerkt met onder andere OnLeaks voor het verspreiden van geruchten, heeft op dinsdag foto’s online geplaatst van de Moto G7, het gaat specifiek om de ‘standaard’ versie van de G7. Op de foto’s is de notch in de vorm van een waterdruppel goed te zien; deze notch verscheen al in eerdere renders van het toestel, waardoor er zo goed als bevestigd kan worden dat deze foto’s echt zijn. Dat wordt nog verder bevestigd door de ronde module voor de camera aan de achterkant, met de vingerafdrukscanner die er vlak onder zit in het Motorola-logo. Het toestel is op de foto’s te zien in het rood en blauw, maar zou bij de lancering ook nog in andere kleuren verkrijgbaar zijn, aldus 91Mobiles.

Specificaties Moto G7-serie

Ook zijn er via Slashleaks, samen met de foto’s, de specificaties van andere Moto G7-toestellen verschenen. Zo zou de ‘standaard’ Moto G7 een 6,24-inch LCD-paneel bevatten, net als dat er een Qualcomm Snapdragon 632 SoC aanwezig is, aan de processor zit 4 GB RAM-geheugen gekoppeld en 64 GB interne opslag. De Moto G7 Plus bevat tevens een 6,24-inch beeldscherm, tegelijkertijd zit er een geheel andere SoC in, de Snapdragon 636; RAM- en opslaggeheugen blijft wel gelijk. Bij de Moto G7 Power zien we een kleiner 6,2-inch scherm, andere specificaties betreffen een Snapdragon 632 SoC met 3 GB RAM en 32 GB interne opslag. Als laatste is er de Moto G7 Play met een 5,7-inch scherm, Snapdragon 632 SoC en 2 GB RAM met 32 GB interne opslag. Voor de Moto G7, G7 Plus en G7 Play geldt dat vermoedelijk er een 3.000 mAh batterij aanwezig is, terwijl de Moto G7 Power een 5.000 mAh variant bevat. Mogelijk horen we in februari al meer over de nieuwste smartphones, al heeft Motorola nog geen evenement gepland waar het de nieuwe toestellen kan onthullen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business