Nieuws

Braziliaanse Motorola-website lekt informatie van de gehele Moto G7-lineup

Eerder in de week waren er al foto’s van de Moto G7-lineup uitgelekt, het bedrijf heeft nu zelf vaart achter de lekken gezet door de productpagina’s van alle toestellen online te zetten, zo merkte CNET op.

Gisteren schreven we nog over de foto’s die via 91Mobiles zijn gelekt en daarmee eerdere lekken van de Moto G7, via onder andere de FCC (Federal Communications Commission), hadden bevestigd. Daarmee was het al zo goed als zeker hoe de Motorola Moto G7 eruit zou gaan zien, al was dat nog niet bekend voor de Moto G7 Play, Power en Plus. Op donderdagavond kwam daar echter een verandering in, op de Braziliaanse website van Motorola stond namelijk plots de G7-lineup in al zijn volle glorie online, met de informatie die gisteren is gelekt kunnen we een vinkje zetten bij alle informatie die eerder al was gelekt; niet alleen het design, maar ook de interne specificaties zijn stuk voor stuk bevestigd door de gelekte pagina’s. Het is overigens niet de eerste keer dat Motorola ‘per ongeluk’ zijn pagina online zet…

In Spanje had de redactie van CNET de gelekte webpagina’s als eerste opgemerkt, waardoor er nu ook verschillende officiële foto’s beschikbaar zijn van de Moto G7-toestellen. Om te beginnen, is het nu duidelijk dat alle toestellen in de Moto G7-lineup gebruikmaken van een notch, en verder relatief kleine schermranden hebben. In het geval van de G7 en G7 Plus gaat het om een ‘waterdruppel’-notch. In de notch zit in de Moto G7 Plus een 12 MP-sensor verwerkt, terwijl de vier andere smartphones een 8 MP-sensor bevatten. Onder de notch zit, zoals eerder al bekend was, bij de Moto G7 en G7 Plus eenzelfde 6,24-inch LCD-paneel met een 2.270×1.080P-resolutie; de G7 Power heeft een 6,2-inchscherm met een HD+-resolutie, terwijl de G7 Play een 5,7-inchscherm heeft met dezelfde HD+-resolutie.

Intern bevatten de toestellen een Qualcomm Snapdragon 632 SoC, met als enige uitzondering de Moto G7 Plus die de Snapdragon 636 SoC bevat. Qua batterijcapaciteit zit de Moto G7 Power op 5.000 mAh, terwijl de rest van de toestellen een slordige 3.000 mAh batterij hebben. Het is niet precies bekend of de toestellen gebruikmaken van USB-C-poorten voor het opladen, of dat er een microUSB wordt gebruikt op (sommige) toestellen. Mocht je het je overigens afvragen, alle toestellen bevatten een 3,5mm-audiopoort, in tegenstelling tot veel high-end smartphones. Qua software draait de Moto G7-lineup vanaf de release op Android 9.0 Pie, vermoedelijk met slechts een klein aantal toevoegingen vanuit Motorola. Natuurlijk is alles nu zo goed als bevestigd, al moeten we voor de prijzen en beschikbaarheid toch echt wachten tot de officiële onthulling die zal plaatsvinden op 7 februari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business