Nieuws

Samsung Galaxy S10e met ‘hole punch’ voor het eerst volledig te zien in een foto

Samsung heeft de Galaxy S10-serie inmiddels wel ‘uitgebreid’ laten lekken. Vorige week verschenen de Nederlandse prijzen van de smartphones nog. Vandaag is de Samsung Galaxy S10e op de gevoelige plaat vastgelegd.

Samsung kan de huidige lekken van smartphones bijna het woord laten doen bij de presentatie van de Galaxy S10-serie, zoveel informatie is er de afgelopen weken uitgelekt. In eerdere weken lag er vooral een focus op de Samsung Galaxy S10 en S10+ in de lekken. Vandaag zijn er juist foto’s van de Galaxy S10e naar buiten gekomen. Het gaat niet alleen om ‘echte’ foto’s van de S10e, maar juist ook om een persrender van het toestel die ons de vingerafdrukscanner in de aan-/uitknop laat zien. Daarmee is het nu bevestigd dat het ‘goedkoopste’ model van de Samsung Galaxy S10 geen vingerafdrukscanner in het scherm bevat. Verder heeft de Samsung Galaxy S10e ook vrij dikke schermranden, zo blijkt uit foto’s die via het Chinese Weibo zijn gepubliceerd en op het moment van schrijven via Slashleaks de ronde doen.

Beeld: Samsungcomiss

Op de foto’s is de achterkant van het toestel helaas niet te zien, maar de voorkant wordt wel uitgebreid uitgelicht in de foto’s. Te beginnen bij het bootlogo, waardoor de naam van het toestel inmiddels zo goed als bevestigd is. Met de tweede foto wordt het duidelijk dat de S10e nog behoorlijk dikke randen om het scherm heeft. Persrenders die eerder de ronde deden toonde relatief dunne schermranden, maar zoals we wel eens vaker zien is dat mogelijk bedrog. Vooral aan de onder- en bovenkant lijken zich nog relatief dikke schermranden te bevinden. Het is natuurlijk wel beter als je het in vergelijking zou stellen met de Samsung Galaxy S8 of S9. De laatste foto bevestigt het verhaal van de Infinity-O notch van de Galaxy S10e. Over de specificaties van de cameramodules is vooralsnog niks te zeggen.

Samsung Galaxy S8…

Nu de vingerafdrukscanner dus niet in het scherm zal zitten, moest Samsung een nieuwe plaats voor de scanner bedenken. Om precies te zijn zal Samsung de scanner rechtsboven aan de zijkant plaatsen, in de aan-/uitknop. Het is nog maar de vraag of mensen dit zien als een verbetering; het zou niet de eerste keer zijn dat Samsung kritiek krijgt op de plaatsing van zijn vingerafdrukscanners. Met de Samsung Galaxy S8 had het bedrijf duidelijk geen schot in de roos. Veel gebruikers, vooral van de grotere Galaxy S8+, klaagde over de onhandige plaatsing van de scanner. Voor linkshandige wordt het – als ze graag van de vingerafdrukscanner gebruikmaken – een moeilijke smartphone om aan te kunnen raden. Binnen 14 dagen weten we alles over de toestellen, die vanaf 21 februari als pre-order beschikbaar moet zijn. Eind vorige week schreven we al over de adviesprijzen die schommelen tussen de 749 euro voor de S10e, 899 euro voor de Samsung Galaxy S10 en 999 euro voor de Samsung Galaxy S10+.

Beeld: WinFuture (@rquandt) / Slashleaks

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business