Nieuws

Fitbit presenteert bedrijfsgerichte Inspire-reeks

Met deze nieuwe Inspire-reeks van activity trackers richt Fitbit zich volledig op bedrijven. Op het vlak van functies bieden ze echter niets bijzonders.

Fitbit staat vooral bekend om zijn aanbod aan betaalbare activity trackers voor consumenten. Het bedrijf heeft er nu voor gekozen om zijn nieuwste activity trackers alleen beschikbaar te maken voor de bedrijfswereld. De Inspire-reeks vind je dus niet in de (online) winkelrekken en kan je alleen verkrijgen via je werkgever.

Verder zijn er twee modellen beschikbaar: de Fitbit Inspire en meer geavanceerde Fitbit Inspire HR. De activity trackers doen daarnaast wat de gemiddelde activity tracker hoort te doen. Het basismodel kan o.a. je slaap en beweging bijhouden, het aantal verbrande calorieën, meldingen weergeven en heeft een batterijduur van maximaal vijf dagen. Het HR-model voegt hier een hartslagmeter aan toe, een diepgaandere slaapanalyse en een GPS.

Meer informatie over deze nieuwe activity trackers kan je vinden op de officiële website van Fitbit. Prijzen voor de apparaatjes zijn tot slot niet bekend, aangezien deze waarschijnlijk zullen afhangen van de grootte van de bestelling. Als je dus graag een smartwatch van de nieuwe Inspire-reeks rond je pols wil doen, dan moet je je dus wenden tot je werkgever.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business