Nieuws

Samsung stelt vouwbare smartphone voor op 20 februari

De toekomst is hier. Vlak voor de start van het MWC in Barcelona stelt Samsung zijn eerste vouwbare smartphone voor aan de wereld.

Update: Het is momenteel bekend dat de smartphone de Samsung Galaxy Fold zal heten.

Dat Samsung aan het werken was aan een vouwbare smartphone wisten we al langer, maar dat de telecomgigant hem gaat voorstellen daags voor MWC op 20 februari, gelijktijdig met de Samsung Galaxy S10 reeks, dat is nieuw. Het Koreaanse bedrijf postte een teaser op Twitter met de informatie.

Twee weken geleden lekte er nog een teaser van Samsung Vietnam, de video werd toen snel verwijderd, maar de beelden bleven online beschikbaar. Het zou volgens deze informatie, en het concept dat ons in november getoond werd op de Samsung Developer Conference, gaan om een vouwbare telefoon met een scherm van 4,6-inch aan de buitenkant en een groter scherm van 7,3-inch aan de binnenkant.

Het betere bochtenwerk in deze Twittervideo laat alvast weinig twijfel dat het hier effectief over de aankondiging van de eerste vouwbare smartphone van de telecomgigant gaat. Wie toch nog twijfelt, weet het zeker na het verschijnen van de woorden “The Future Unfolds” (de toekomst ontvouwt zich). Uitkijken dus naar het Unpacked event op 20 februari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business