Nieuws

Nokia 9 PureView specificaties lekken via Google

Google houdt dan misschien zijn eigen smartphones goed verborgen, maar vandaag lekte het per ongeluk de Nokia 9 PureView via het Enterprise Program.

Op 24 februari houdt HMD Global, moederbedrijf van Nokia, zijn MWC-persconferentie en de uitnodigingen daarvoor zijn ondertussen verstuurd. Uit informatie en specificaties die lekten via het Enterprise Program van Google, werd alvast bevestigd dat de Nokia 9 PureView aanwezig zal zijn.

De smartphone is terug te vinden in de catalogus met voorgestelde bedrijfsapparaten voor het Google Enterprise-programma. Eerder was dit enkel voor gebruikers die met een smartphone het platform bezochten, maar nu kan dat ook gewoon via je browser.

Naast het design van de telefoon staan eveneens verschillende specificaties te lezen op de site. Zo zal de Nokia 9 PureView een scherm van 6-inch hebben en voorzien zijn van 4 GB RAM-geheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Hij komt uiteraard met Android 9 en heeft een vingerafdrukscanner. Ook NFC is aanwezig. Over de camera’s van het toestel is nog niet alles bekend, maar volgens geruchten en gelekte informatie, zou het gaan om een penta-lens camerasetup (5 camera’s dus) die de eerste in zijn soort is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business