Nieuws

LG G8 ThinQ beeldmateriaal uitgelekt

MWC komt steeds dichterbij en de informatielekken worden ook steeds talrijker. Ditmaal gaat het om beeldmateriaal van de nieuwe LG G8 ThinQ.

Soms vraag je je af waarom er nog officiële persberichten nodig zijn, als er toch voortdurend informatie over nieuwe producten wordt uitgelekt. Zo kregen we vandaag via Evan Blass van EVLeaks beeldmateriaal te zien van de aankomende LG G8 ThinQ. Als je denkt dat je hieronder renders ziet van de LG G7 ThinQ, dan ligt dat alvast niet aan jou. Op het eerste gezicht lijkt er niet zo gek veel veranderd te zijn ten opzichte van zijn voorganger.

https://twitter.com/evleaks/status/1095460802562351109

Net zoals bij de G7 ThinQ zien we bij de G8 ThinQ vooraan de vertrouwde notch met daarin de camera’s en onderaan een USB-C-poort met daarnaast de audiopoort. Aan de achterkant zien we wederom een dubbele camera die iets anders gepositioneerd is. Bij de G7 ThinQ stonden de camera’s verticaal onder elkaar, maar bij de G8 ThinQ heeft LG ervoor gekozen om ze horizontaal naast elkaar te plaatsen.

De geruchten over een smartphone van LG met ondersteuning voor een tweede scherm worden helaas niet bevestigd door deze beelden. Het zou immers gaan om een soort van extern tweede scherm dat je kan bevestigen aan de smartphone, maar hoe dit precies in zijn werk gaat, blijft onduidelijk.

Tot slot verwachten we dat de LG G8 ThinQ officieel gelanceerd zal worden op het Mobile World Congress eind februari.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business