Nieuws

Verwijder alle posts van je Instagram en vlieg een jaar gratis?

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue komt met unieke actie. Deelnemers kunnen hun Instagram leegmaken voor een kans op 1 jaar gratis vliegen.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue lanceert een wel heel bizarre actie. Deelnemers die hun Instagram account volledig leegmaken en vervangen door een afbeelding van JetBlue, kunnen kans maken op een jaar gratis vluchten.

Deelnemen is eenvoudig, op de website van JetBlue vinden (Amerikaanse) geïnteresseerden een template terug dat ze naar eigen smaak kunnen aanpassen. Simpel genoeg zou je denken, maar het volledig leeg maken van je Instagram is voor sommige mensen ongetwijfeld een grote kost, zeker als je weet dat er slechts drie winnaars zullen gekozen worden. Doen ze het toch, dan moet er gebruik worden gemaakt van @JETBLUE en #ALLYOUCANJETSWEEPSTAKES in de beschrijving van het bericht, dat deelnemers moeten plaatsten voor 8 maart. Let wel, de winnaars moeten nog steeds de individuele taksen en kosten voor de vluchten ophoesten. Niets in dit leven is gratis.

Ons lijkt de actie verdacht veel te lijken op de promotie voor het Fyre Festival een tijdje geleden. Een hoop influencers postten toen een oranje vierkant om de aandacht te trekken van iedereen op Instagram. Of JetBlue hier evenveel succes met gaat zien is nog maar af te wachten. De actie richt zich duidelijk op mensen die vluchten niet krijgen aangeboden of kunnen aftrekken als deel van hun job. We verwachten niet dat Kim Kardashian plots haar account zal leegmaken voor deze actie van JetBlue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business