Nieuws

Details over Disney+-streamingsdienst: bevat alle films

In een meeting voor alle aandeelhouders heeft Disney CEO Bob Iger meer details vrijgegeven rond hun eigen streamingdienst. Zo wordt er bijvoorbeeld beloofd dat de dienst heel snel alle films van Disney zou bevatten.

De streamingdienst bevat dus de volledige kluis van Disney, gaande van klassiekers die nog moeilijk te vinden zijn tot nieuwe films, dat blijkt uit berichtgeving van Disney. Nieuwe films zouden dan een jaar na hun première online komen op het streamingplatform. Ook tv-series en het materiaal van Marvel en Star Wars is te bekijken op de streamingdienst.

Volgens de geruchtenmolen zal Disney+ aan het einde van dit jaar worden uitgerold in de VS. De geruchten gaan bovendien dat Disney zal inzetten op Nederland om daar een test te houden zodat de release in de VS vlot kan verlopen. Mogelijk zijn onze noorderburen dus de eersten ter wereld die de Disney+-streamingdienst in volle glorie kunnen ervaren.

Het lijkt dus ook duidelijk te zijn dat al het Disney-materiaal snel zal verdwijnen van de andere streamingdiensten, zoals Netflix.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business