Nieuws

Ook EA blijft thuis van E3 voor eigen evenement

Door gamers wereldwijd wordt er altijd reikhalzend uitgekeken naar de E3-beurs, maar steeds wordt afgevraagd hoe lang de beurs in zijn huidige vorm nog kan blijven bestaan. Toen Sony zijn afwezigheid aankondigde werd er al gevreesd voor een matige E3-beurs en nu ook EA zijn afwezigheid aankondigt lijkt dat al helemaal het geval te zijn.

Electronic Arts zal niet te zien zijn op de E3-beurs, maar wel op een eigen conferentie dat gehouden wordt tijdens het weekend voor de E3-beurs: EA Play. Het is ondertussen al de vierde keer dat EA hun eigen conferentie organiseert, maar het is de eerste keer dat EA ook thuisblijft van E3.

Het evenement staat ingepland van 7 tot en met 9 juni en gaat door in Hollywood Palladium. EA belooft om weinig te praten en vooral veel gameplay te laten zien van nieuwe games en inzichten over de ontwikkeling van de games. De traditionele persconferentie wordt volledig overgeslagen en EA zal vooral zwaar inzetten op de visibiliteit van hun aankomende titels en zal hiervoor samenwerken met bekende content creators.

Voor de thuisblijvers zal alles te volgen zijn op EA.com. Wie zelf aan de slag wil met de games, kan tijdens het weekend van 8 en 9 juli ook een gratis ticketje scoren voor EA Play om de games zelf te ervaren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business