Nieuws

Uber Eats integreert maaltijdcheques Ticket Restaurant als betaalmogelijkheid

De betaalopties op Uber Eats waren tot nu toe erg beperkt, maar voortaan kan je er ook betalen met de maaltijdcheques van Ticket Restaurant.

Uber Eats is intussen ingeburgerd geraakt als platform om eten te bestellen in de grotere Belgische steden zoals Antwerpen en Brussel. Het enige minpunt ten opzichte van concurrenten zoals TakeAway zijn de betaalmogelijkheden, aangezien Bancontact niet ondersteund wordt door de app. We zullen het voorlopig nog steeds zonder Bancontact moeten doen, maar we krijgen wel een andere nieuwe betaaloptie, namelijk de Ticket Restaurant Card met elektronische maaltijdcheques.

Je Ticket Restaurant Card toevoegen, duurt daarnaast niet lang. Open simpelweg de Uber Eats-app, ga naar het onderdeel “betaalmethode” en daar zou je de mogelijkheid moeten zien om je Ticket Restaurant Card toe te voegen. Als dit nog niet zo is, wordt aangeraden de app te updaten en het daarna nog eens te proberen. Meld je daarna aan op je MyEdenred-account en je bent klaar! Let wel op dat niet alle restaurants maaltijdcheques accepteren, waardoor je eetmogelijkheden beperkt zijn. Om alleen de restaurants te zien die maaltijdcheques accepteren, kan je via de prijscategorie alleen restaurants laten verschijnen waar dit het geval is.

Op mijn smartphone zijn de banners met de aankondiging en de optie bij de prijscategorie aanwezig. De optie om de maaltijdcheques als betaalmogelijkheid toe te voegen, ontbreekt echter nog, hoewel ik de meest recente versie van de app heb. Momenteel lijkt dus nog niet alles op punt te staan.

if(window.strchfSettings === undefined) window.strchfSettings = {}; window.strchfSettings.stats = {url: “https://minoc-data-services.storychief.io/uber-eats-ticket-restaurant-maaltijdcheques?id=1240364849&type=2”,title: “Uber Eats integreert maaltijdcheques Ticket Restaurant als betaalmogelijkheid”,id: “95a939f7-5801-480c-a0d7-0025e2a4a0e8”}; (function(d, s, id) { var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {window.strchf.update(); return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “https://d37oebn0w9ir6a.cloudfront.net/scripts/v0/strchf.js”; js.async = true; sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs); }(document, ‘script’, ‘storychief-jssdk’))

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business