Nieuws

OnePlus voor OxygenOS bijgestaan door Nederlandse ontwerper

De Nederlander Léandro Tijink zal zijn ideëen voor nieuwe onderdelen en designs in OxygenOS (deels) geimplementeerd zien door OnePlus.

Op 4 februari vroeg OnePlus zijn fans om hulp bij het ontwerpen van hun eigen besturingssysteem, OxygenOS. Gebruikers konden een eigen (volledig uitgewerkt) idee voorstellen op het forum met daarin een aanpassing die ze graag wilden zien. De winnaar is ondertussen gekozen en het gaat om de Nederlander Léandro Tijink.

Als je de relatie met je community als een van je sterke punten ziet, dan is het belangrijk om deze ook te onderhouden en daarom organiseerde OnePlus deze Product Manager Challenge. Léandro, of its.Leandroo zoals hij op het forum heet, plaatste niet alleen zijn idee op het forum, maar lanceerde een heuse website met daarop een verzameling afbeeldingen die zijn concepten (het waren er meerdere) toonden. Hij ontwierp een hoop verbeteringen aan het design en de gebruikservaring van zowel menu’s als standaardapps in het OxygenOS besturingssysteem.

Alle aanpassingen zullen we in een toekomstige versie van OxygenOS waarschijnlijk niet zien verschijnen, maar volgens een bericht aan Tweakers gaat de producent wel samenwerken met its.Leandroo om ‘enkele van zijn ideeën te verfijnen en te implementeren in een toekomstige versie van OxygenOS’.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business