Nieuws

Nieuw Google Pixel Watch patent duikt op

Gaan we de Google Pixel Watch ooit nog zien verschijnen? Een nieuw patent doet alvast vermoeden van wel.

Een nieuw patent met betrekking tot de Google Pixel Watch is opgedoken. Daarop is te zien dat de toekomstige smartwatch een speciaal mechanisme zal hebben dat je toelaat om snel van bandje te veranderen. Het nieuws raakte bekend via Patently Apple.

Het is vaak lastig om een bandje van een horloge te veranderen omdat je dan steeds met een redelijk klein pinnetje moet zitten prutsen. Google denkt daar een oplossing voor gevonden te hebben en gaat gebruik maken van een quick-release systeem. Hiervoor zal een reeks magneten gebruikt worden. Met een druk op een knop kan het mechanisme losgekoppeld worden, zodat je heel snel van polsband kan wisselen.

Of we de Google Pixel Watch ooit gaan zien, is een andere vraag want het bedrijf is er ondertussen al meer dan twee jaar aan bezig. Geruchten leken erop te wijzen dat ze in combinatie met de Google Pixel 3 zouden lanceren, maar dat was dus niet het geval.

Met dit mechanisme heeft Google alvast een uniek verkoopargument dus hopelijk zien we de horloge in 2019 wel verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business