Nieuws

Speel met je eigen voeten met 3dRudder voor PS VR

Altijd al met je eigen voeten willen spelen? Het kan vanaf 17 juni!

In een poging om virtual reality realistischer te maken, brengt 3dRudder hun voetenbesturing naar de PlayStation VR. Dankzij de hardware, kan je het gamepersonage bedienen met je voeten en heb je je handen vrij om te schieten, vechten, acties uit te voeren, etc. Net zoals dat ook in de echte wereld zou gaan.

De hardware biedt reeds ondersteuning voor meer dan 25 VR-games.  Je legt het randapparaat simpelweg op de grond en plaatst je voeten erop. Vervolgens kan je door je voeten te bewegen de richting aangeven. Hoe groter de hoek is die je maakt met je voeten, hoe sneller je beweegt in de game. Het apparaat aansluiten op je PS4, gebeurt via USB. Bovendien is het toestel probleemloos te combineren met PlayStation Move controllers, de PS VR Aim controller en de Dualshock 4.

Bij het spelen van een first-person shooter bijvoorbeeld, kan je zo makkelijker bewegen en schieten tegelijkertijd. De PlayStation Move-controllers hebben namelijk geen analoge joystick dus het voortbewegen van je personage is niet altijd even intuïtief. Je handen zijn volledig vrij om je te focussen op de actie. Een volledige lijst van ondersteunde games is te vinden op de PlayStation Blog.

Het ietwat excentrieke apparaat verschijnt op 17 juni voor 119 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business