Nieuws

Zo zou de roterende camera van de Galaxy A90 eruit kunnen zien

Maakt Samsung voor eens en altijd een einde aan de notch?

Samsung komt op 10 april met zijn Galaxy A90. Het unieke aan dat toestel is de aanwezigheid van een selfiecamera zonder dat er hiervoor een notch of punch hole in het scherm komt. Nieuwe beelden tonen nu hoe dat zou kunnen werken.

Als de camera van je telefoon tevens de selfiecamera is, dan heeft dat een gigantisch voordeel. Er moet namelijk maar geïnvesteerd worden in 1 camera zodat je steeds van de beste beeldkwaliteit geniet, ongeacht welke camera je gebruikt. Voor het eerst gaat Samsung dit uitproberen, want volgende week tonen ze hun Galaxy A90 met roterende camera.

De YouTuber Waqar Khan komt nu met gedetailleerde renders die tonen hoe die camera zou kunnen werken. Concreet werkt de camera dus met een slider, zoals we het al bij eerdere telefoons zagen. Wanneer de selfiecamera vervolgens wordt geactiveerd, draait de camera zich om zodat deze naar de gebruiker wordt gericht.

De vaak betrouwbare bron Ice Universe, zet de renders kracht bij door te tweeten dat ze “bijna volledig correct” zijn. Wat Ice Universe daar precies mee bedoelt, weten we op 10 april.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business