Nieuws

Google Currents zal Google+ voor bedrijven vervangen

Nu Google+ de zaal heeft verlaten, is het tijd voor een vervanger. Dat nieuwe platform heeft de naam Google Currents meegekregen.

Google+ is niet meer onder ons, maar wees niet getreurd, want Google heeft al een vervanger klaarstaan. Vandaag heeft het namelijk Google Currents aangekondigd, dat moet dienen als vervanging voor gebruikers van G Suite.

Google Currents zou een nieuw uitzicht en gevoel moeten hebben ten opzichte van Google+ en moet ervoor zorgen dat content sneller geplaatst en getagd kan worden. Zo kunnen berichten van directeurs prioriteit krijgen in Currents zodat werknemers ze zeker zullen zien.

Aanvankelijk zal Google Currents als betaversie gelanceerd worden. Bedrijven die G Suite gebruiken, kunnen vanaf heden aan Google toegang vragen tot deze beta. Alle content van organisaties die nog op Google+ staat, zal ook automatisch overgedragen worden naar Currents van zodra Google goedkeuring heeft gegeven.

Meer informatie over Currents en de nieuwe mogelijkheden kan je tot slot vinden in het officiële blogbericht op G Suite.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business