Nieuws

Nieuwe HP Chromebook 15 uitgerust met toetsenbord met numeriek klavier

Deze uit de kluiten gewassen Chromebook 15 van HP is maar liefst 15,6 inch groot en bevat een volledig toetsenbord. Alleen de beschikbaarheden laten op zich wachten.

Chromebooks staan bekend om hun lage prijs en meestal ook kleine formaat. Dit kleine formaat had als bijkomend nadeel dat een Chromebook met een volledige toetsenbord (met numeriek klavier) enorm zeldzaam was. Tot op heden was de Acer Chromebook 715 de enige reeks die dit aanbood. HP heeft daar echter verandering in gebracht met het nieuwste model van zijn Chromebook 15. Het toestel heeft een IPS-scherm (1920p x 1080p) van 15,6 inch en een toetsenbord met een numeriek klavier.

Wat betreft de technische details krijgen we verder een Intel Pentium Gold 4417U, Intel HD Graphics 610, 4GB RAM-geheugen en 64GB interne opslag. De batterijduur zou daarnaast ongeveer dertien uur bedragen. In de VS gaat dit model in de verkoop voor 449 dollar. Prijzen in euro zijn voorlopig nog nergens te vinden. Een lanceringsdatum ontbreekt ook, aangezien de Amerikaanse website van HP niet veel meer zegt dan “coming soon”. De nieuwe Chromebook 15 zou echter al beschikbaar moeten zijn volgens de persberichten van HP in de Verenigde Staten.

Tot slot is er de mogelijkheid om een model met twee keer zoveel eMMC-opslag en een Intel Core i5-processor aan te schaffen. De kostprijs voor dit model is eveneens nog niet beschikbaar. Zoals eerder gezegd, is er nog geen informatie over de beschikbaarheid en de prijs van de HP Chromebook 15 in ons land.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business