Nieuws

Samsung stelt lancering Galaxy Fold uit in China

De Samsung Galaxy Fold heeft al heel wat te verduren gekregen in de luttele weken na zijn aankondiging. Tijdens het weekend liet Samsung ook weten dat de lancering in China uitgesteld zou worden. Een andere datum werd echter niet vrijgegeven.

De Galaxy Fold heeft in zijn korte levensduur met al heel wat obstakels te kampen gekregen. Vorige week raakte bekend dat de lancering van het nieuwste vlaggenschip van Samsung niet zonder problemen was; verschillende gebruikers meldden namelijk dat deeltjes van de telefoon gebroken waren, en dat de vouwbare telefoon niet zo makkelijk open plooit. Dat alles niettegenstaande, blijft de Amerikaanse lancering op 26 april gevrijwaard. Dat is echter niet het geval voor China. Tijdens het weekend kondigde Samsung namelijk aan dat de Chinese lanceringen, gepland op 23 april voor Hong Kong, en 24 april voor Shanghai, geannuleerd zouden worden.

Er werd geen officiële reden gegeven voor het uitstel. Toch werden er geen nieuwe data vastgelegd voor de Chinese lancering. De Chinese consument zal dus iets langer moeten wachten op de vouwbare telefoon.

Samsung wil echter niet dat het uitstel geassocieerd wordt met de problemen omtrent de gebroken onderdeeltjes. Gezien de timing van de lancering is dat verhaal echter moeilijk vol te houden.

Als je toch van plan bent om een Galaxy Fold aan te kopen, dan sjoemel je maar liefst niet teveel met de beschermingsfilm, of je zou kunnen riskeren dat je telefoon per ongeluk uit elkaar valt.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business