Sonic krijgt nieuw gezichtje in film na massale kritiek

Recent dropt Paramount de eerste trailer voor de live-action film van Sonic en die werd niet in dank afgenomen door de fanbase. En begrijpelijk, hoe Sonic eruitziet zorgt bij menig kijker spontaan voor nachtmerries. Maar vrees niet, hulp is nabij.

Op het internet werd er vooral veel gal gespuwd omtrent de looks van Sonic, maar er werden ook concrete oplossingen voorgesteld in de vorm van nieuwe ontwerpen. Pas wanneer je die designs ziet, begin je je af te vragen hoe de originele ontwikkelaars het in eerste instantie zó fout hebben kunnen doen. Kortere benen, grotere ogen, geen mond vol tanden, zo willen we onze favoriete rennende blauwe egel op het grote doek zien.

Regisseur Jeff Fowler heeft via Twitter gereageerd op de kritiek. Hij erkent dat de boodschap klaar en duidelijk is en begrijpt dat de fanbase een nieuwe Sonic wil zien. Daarom zullen Paramount en SEGA samenwerken om het personage zo goed mogelijk uit te werken.

Een nieuw gezichtje voor Sonic zal vast helpen voor onze nachtrust, maar verder is het nog de vraag of dat wel voldoende is om er een succesvolle film van te maken. Ondertussen werd Pikachu perfect vertaald naar het grote scherm in de live-action film Detective Pikachu, die overweldigend positieve feedback krijgt van recensenten. Sonic zou op 6 november naar de cinemazalen moeten rennen, maar een uitstel zou alvast niet geheel een verrassing zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business