Nieuws

YouTube Premium wordt goedkoper voor studenten

Goed nieuws voor alle studenten, want uitstelgedrag wordt goedkoper! 

Wat doe je als je een student bent en je bezwijkt bijna onder de druk van alle taken die je nog moet afwerken? Zeer juist, je verslijt je uren op YouTube om zo je problemen even uit te stellen. Als je dat wil doen in alle comfort, dan is een YouTube Premium lidmaatschap vaak handig. Met een studentenabonnement wordt het geen al te grote hap uit je magere studentenbudget.

YouTube Premium is de abonnementsdienst van YouTube. Wie de dienst heeft, krijgt geen advertenties meer te zien. Bovendien kunnen gebruikers ook video’s (vaak muziek) op de achtergrond laten spelen (dus zonder dat de app open staat) en video’s downloaden voor offline gebruik. Leden krijgen ook toegang tot YouTube Music en exclusieve films en series.

7 euro per maand

Voor YouTube Premium betaal je doorgaans 12 euro per maand. Met het nieuwe studentenabonnement wordt dat slechts 7 euro per maand. Er is ook een gezinsabonnement dat 18 euro per maand kost en gedeeld kan worden met zes gezinsleden.

Wie een studentenabonnement wil, zal via de website wel moeten bewijzen dat hij of zij een actieve student is. Deze verificatie zal jaarlijks opnieuw moeten gebeuren en je kan slechts voor maximaal vier jaar een studentenabonnement gebruiken. De geldigheidsdatum op je studentenkaart photoshoppen zal dus niet werken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business