Nieuws

Onaangekondigde Motorola Z4 per ongeluk al verkocht

Een officiële presentatie is er nog niet geweest, maar toch heeft iemand de Motorola Z4 al weten te bemachtigen. Inmiddels staat er ook een video-review online.

De Motorola Z4 is nog niet officieel aangekondigd, en toch heeft iemand de smartphone al in huis.

Amazon bood de Motorola Z4 vroegtijdig aan en een YouTuber bekend onder de naam JETFIRE007 zag zijn kans schoon en deed de smartphone direct in zijn winkelmandje. De Motorola Z4 werd enkele dagen later bezorgd. Inmiddels staat er ook een video-review online over de smartphone, waarin de specificaties worden besproken en we een eerste impressie te zien krijgen van het toestel.

Specs

De Z4 heeft een 6.4 OLED-scherm met Full HD resolutie en een vingerafdrukscanner die in het beeldscherm is verwerkt. Achteraan bevindt zich een enkele camera van 48 megapixel die je beelden van 12MP biedt. In de selfiecamera zit een lens van 25 megapixel en het geeft je de mogelijkheid om groepselfies te maken. Binnenin zit een Snapdragon 675 octa-core processor, een 3.600 mAh batterij en 128 GB aan opslag. Ook zit er een 360 graden camera in de smartphone.

De Motorola Z4 zal over de toonbank gaan voor 500 dollar, omgerekend 448 euro.

Gelekt

Het is niet de eerste keer dat een onaangekondigde smartphone al verkrijgbaar is, de smartphone reeks van 2017 van Motorola lekte al uit voor de presentatie, en de Pixel 3 XL verscheen drie dagen voor de lancering van Google in een winkel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business