Nieuws

IKEA lanceert op maat gemaakte accessoires voor gamers

Tegen 2020 brengt Ikea in samenwerking met Unyc 3D-geprinte bureau-accessoires op de markt speciaal voor gamers. De nieuwe reeks heet 'Uppkoppla'.

https://www.youtube.com/watch?v=oLqWQ67OI_A

3D-geprinte bureau-accessoires, IKEA doet het ! Tegen 2020 wil het Zweedse meubelbedrijf op maat gemaakte accessoires maken voor gamers. Het zou gaan om keycaps voor het toetsenbord, een polssteun en mouse bungee. De bedoeling is dat gebruikers foto’s nemen van hun pols waardoor het product perfect op maat gebracht wordt.

De nieuwe serie producten krijgt de naam Uppkoppla, zo is te zien in het filmpje. Uppkoppla is Zweeds voor ‘online’. Om dit op poten te zetten heeft IKEA beslist om samen te werken met Unyc, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van 3D-protheses. Volgens The Verge zouden later ook bureaustoelen en tafels op maat gemaakt kunnen worden.

Unyc spreekt op zijn eigen Instagram-pagina over een potentiële 2 miljard gamers wereldwijd. ‘Gamers spenderen heel veel tijd aan hun bureau waardoor ze gemakkelijk fysieke klachten krijgen.’ Met zijn eigen expertise wil het bedrijf gamers aanzetten om meer om te kijken naar hun gezondheid en hun game-ervaring verbeteren.

  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business